Marian Ghencu

Poroschia

Marian Ghencu

Marian Ghencu

Nascut si crescut in Poroschia, am urmat scoala gimnaziala in comuna natala si am absolvit liceul industrial nr. 3 din Alexandria in anul 1984.

In perioada 1984-1986, am absolvit școala militară de maistrii militari și subofiteri Gheorghe Lazăr din Sibiu, specialitatea transmisiuni, azi comunicații și informatica.

Am avut o cariera de 30 de ani in cadrul MApN, pana in anul 2016, cand am devenit un mandru pensionar.

Sunt căsătorit de 35 de ani, am un baiat care cu mandrie imi calca pe urme in cariera militara.

Ca primar voi pune pe primul loc educatia, religia si sportul, obiective care vor crea o comunitate unita si puternica intre cele doua sate, Poroschia si Calomfiresti.

Accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunei, revenirea la alimentarea comunei cu apa potabila din surse proprii, construirea a doua platforme pentru depunerea gunoiului de grajd care poate fi folosit mai tarziu de locuitorii comunei ca îngrășămant, reprezinta alte prioritati in mandatul meu de viitor primar.

Voi promova accesul la cultură prin renovarea bibliotecii comunale și organizarea de evenimente culturale și de socializare pentru locuitorii de toate vârstele cu implicarea pensionarilor și a altor categorii de vârstă într-un club social, oferindu-le un mediu prietenos și oportunități de a-și petrece timpul în mod util și plăcut.

Implementarea acestor inițiative va contribui la dezvoltarea unei comunități unite, puternice și prospere.

Sunt convins ca mandatul meu de viitor primar va fi unul benefic comunitatii noastre.

Schimbarea in bine de la USR vine.